Den Haag – restauratie schilderijen

Den Haag - het restauratie atelier voor uw schilderijen

In Den Haag is uw schilderij welkom voor restauratie. Schilderijenrestauratie Atelier IDDI op projectbasis regelmatig samen met zelfstandig werkende schilderijrestauratoren die hun academische graad hebben behaald (met name aan de Universiteit van Amsterdam).  Het delen van kennis en ervaring door middel van samenwerking en kennisuitwisseling staat hoog in het vaandel bij ons atelier.

 

Conservering, restauratie en onderzoek van schilderijen in Den Haag

Schilderijrestauratie - Atelier IDDI is gespecialiseerd in het conserveren en restaureren van schilderijen en beschilderde objecten, vanaf de vroege schilderkunst tot heden. Schilderijrestauratie - Atelier IDDI werkt voor particulieren, musea, instanties voor kunstbeheer en organisaties voor cultureel erfgoed. Het schilderijen restauratie atelier  is opgericht door Zuhura Iddi.

Het Adres van het schilderijenrestauratieatelier in Den Haag

Laan van Poot 118
2566 EC Den Haag
T 030 6332910

Restauratie schilderijen - Den Haag
Restauratie schilderijen - Den Haag
Restauratie schilderijen - Atelier Iddi
Restauratie schilderijen - Den Haag

 

Na aankomst en kennismaking wordt het restauratieproces opgepakt.

 

Schilderijenrestauratie Atelier IDDI Den Haag is gespecialiseerd in:

Conservering en restauratie van Schilderijen en beschilderde oppervlakken

Preventieve conservering / behoud van uw kunstwerk

Opmaken van Schaderapportages - voor verzekeringen, bruikleenverkeer en tentoonstellingsbegeleiding

 

Offerte? Kom langs met uw schilderij!

U heeft een schilderij dat u wilt laten restaureren? Voor een goede offerte is het belangrijk dat het schilderij wordt beoordeeld door de schilderijenrestaurator. Let op! In verband met mijn werkzaamheden op locatie kan het zijn dat ik er soms niet ben. Het is dus raadzaam een afspraak te maken.

 

Restauratie Den Haag - uw schilderij staat centraal

In onze restauratiewerkzaamheden staat het schilderij (met de daarbij horende restauratiegeschiedenis) centraal. Wij richten ons op het behoud en herstellen van het authentieke object. Het doel is het schilderij als goed mogelijk  naar de intentie van de kunstenaar te brengen. Hierbij word de natuurlijke veroudering van de materialen gerespecteerd.

Samenwerking Den Haag - restauratie schilderijen

De basis van ons werk is de jarenlange expertise en samenwerking met andere schilderijenrestauratoren in Den Haag, en door heel Nederland. Het volgen van nieuwe ontwikkelingen en kennisuitwisseling hebben dan ook een hoge prioriteit.  Buiten de samenwerking met andere schilderijenrestauratoren is het bij onderzoek en restauratie van de schilderijen soms ook nodig samen te werken met restauratoren van andere disciplines. Dit interdisciplinair werken  verzekert u van een goede basis voor de restauratie van uw schilderij.

 

Home