schilderij restauratie aan huis

Schilderijrestauratie aan huis: laat uw schilderijen stralen in uw interieur

Schilderijrestauratie aan huis? Jazeker!

“Eindelijk hebben wij iemand gevonden die ook aan huis schilderijen restaureert!!”

Dit is de opmerking die ik vaak krijg. Het herstel van uw dierbare kunstwerken in het comfort van uw eigen huis. Dit kan nu met de nieuwe en unieke dienst bij Atelier IDDI-schilderijenrestauratie.

Heeft u schilderijen die door de tand des tijds zijn aangetast? Of heeft u daar twijfels over? Heeft u een waardevolle erfenis die met de nodige zorg gerestaureerd moet worden? Of heeft u gewoon de behoefte uw collectie, wand- of plafondschildering te laten opfrissen en advies te krijgen voor het onderhoud? IDDI-schilderijenrestauratie biedt een unieke service: professionele schilderijrestauratie aan huis

In deze blogpost willen wij u meenemen in onze praktijk van schilderijrestauratie en u de voordelen van onze unieke service aan huis toelichten. We bespreken wat er bij schilderijrestauratie komt kijken, hoe wij te werk gaan en waarom het wellicht de perfecte oplossing is voor uw dierbare kunstwerken.

Waarom schilderijrestauratie aan huis?

Er zijn tal van voordelen aan het laten restaureren van uw schilderijen en interieurschilderingen aan huis:

  • Gemak: U hoeft uw waardevolle kunstwerken niet te transporteren naar een atelier, wat stress en risico op schade kan opleveren. Wij komen bij u thuis, zodat u uw schilderijen in hun vertrouwde omgeving kunt laten restaureren.
  • Besparing kosten: door schilderijrestauratie aan huis uit te laten uitvoeren vallen de hoge kosten van kunsttransport weg. Ook vervallen de administratiekosten en man-uren voor bruikleenformulieren en verzekeringswerk. 
  • Rust: In alle rust en stilte worden de werkzaamheden uitgevoerd. Wij proberen zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven, zodat u zich ongestoord thuis kunt blijven voelen.
  • Persoonlijke service: We nemen de tijd om uw schilderijen te bekijken, uw wensen te bespreken en een op maat gemaakt restauratieplan op te stellen. U kunt tijdens het hele proces nauw met ons samenwerken en op de hoogte blijven van de voortgang.
  • Transparantie: We werken met transparante prijzen en u ontvangt altijd een duidelijke offerte vooraf. U weet dus precies waar u aan toe bent voor uw schilderijrestauratie aan huis.
  • Expertise: Onze ervaren restauratoren zijn gespecialiseerd in het restaureren van een breed scala aan schilderijen, van oude meesters tot moderne kunst. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw schilderijen met de nodige zorg en aandacht te herstellen.
  • Veiligheid: Uw schilderijen zijn bij ons in veilige handen. We werken met de nodige voorzichtigheid en nemen alle nodige maatregelen om uw kunstwerken te beschermen tegen schade.
  • Meekijken & Delen: U kunt het restauratieproces, indien gewenst, meebeleven door mee te kijken. Omdat wij bij u thuis aan het werk zijn biedt dit een unieke kans om over onze schouders mee te kijken, foto’s te maken en te delen met uw geliefden. Hoe leuk is het deze ervaring te kunnen delen!

Wat betekent restauratie van schilderijen, wandbeschilderingen en plafondschilderingen voor uw interieur?

Schilderijrestauratie is de kunst en wetenschap van het herstellen en behouden van schilderijen. Dit omvat een breed scala aan werkzaamheden, van het schoonmaken van vuil en stof tot het repareren van scheuren en gaten, het opnieuw invullen van ontbrekende verf en het herstellen van verdwenen delen. 

Wij bieden onze diensten aan huis aan voor schilderingen op doek, paneel, metaal en kunststof. Dit kan gaan om schilderijen, wandbeschilderingen en plafondbeschilderingen.

Het doel van schilderijrestauratie is om de schoonheid en integriteit van een schildering te herstellen, terwijl de oorspronkelijke intentie van de kunstenaar zo veel mogelijk wordt gerespecteerd. Kortom, het opfrissen en behouden van uw kunst geeft weer een verademende beleving terug aan het interieur.

Voorbeeld restauratie van wandbeschilderingen aan huis

meer over restauratie van wandbeschilderingen

Wat kan Atelier IDDI-schilderijenrestauratie aan huis voor u betekenen?

Atelier IDDI-schilderijenrestauratie biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder:

Of u nu thuis een kleine of een uitgebreide restauratie nodig heeft, met onze schilderijrestauratie aan huis kan Atelier IDDI u helpen. We werken met passie en toewijding om uw dierbare schilderijen en interieurstukken te herstellen en hun schoonheid voor de komende generaties te behouden. 

Neem contact met ons op voor een offerte

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via Atelieriddi.com of bel ons op 030 633 2910.

We helpen u graag uw dierbare kunstwerken met de nodige zorg en aandacht te herstellen.

 

volg ons op:

insta

Youtube